Domaćinstvo

Dom je dom. Ponekad je za ugodnu i mirnu atmosferu potrebno malo održavanja i upravo su za tu svrhu idealni pomagači iz Sencora. Nanjih se možete osloniti kada uređujete kuću i vrt, prilikom čišćenja, glačanja ili prilagodbe zračnog okruženja (hlađenje, grijanje, odvlaživanje). Svi entuzijasti klime i vremenskih prilika cijenit će složene vremenske postaje. Svi Sencorovi proizvodi imaju tipičnu završnu obradu, s naglaskom na funkcionalnost i dizajn.
Prikaži rezultate

6-GODIŠNJE JAMSTVO NA MOTOR
6-GODIŠNJE JAMSTVO 
NA MOTOR
Motori imaju visoku snagu, učinkovitost i odlične su kvalitete. U potpunosti vjerujemo našim proizvodima, zbog čega smo ponudili dodatno 6-godišnje jamstvo za kvalitetnije modele naših usisavača.

TEHNOLOGIJA

USPJEŠNOST I UČINKOVITOST
USPJEŠNOST I UČINKOVITOST
Naši uređaji su vrlo učinkoviti unatoč tome što koriste veoma malo energije. Materijali koje koristimo i kombinacije funkcionalnih značajki naših SENCOR usisavača jamče ekonomičan i  učinkovit rad bez kompromisa.

FILTRIRANJE ZRAKA
FILTRIRANJE ZRAKA
Prva funkcija filtra u jedinstvenom sustavu čistog zraka osigurava se višeslojnim vrećicama o mikrovlakana s antibakterijskim svojstvima. Odlična filtracija učinkovito je upotpunjena pomoću HEPA filtera koji sakuplja i najmanje čestice. SENCOR usisivač će osigurati zdravo i sigurno kućanstvo za vas i vašu djecu.

TIHI RAD
TIHI RAD
Bit ćete sigurno oduševljeni mogućnošću da očistite svoj dom bilo kada bez straha da ćete probuditi djecu ili uznemiriti druge članove kućanstva. To će vam omogućiti naši najtiši modeli.
PROFESIONALNA 
VREMENSKA STANICA
SWS 9701
PROFESIONALNA&nbsp;<br>
<strong>VREMENSKA STANICA</strong><br>
SWS 9701
Otkažite
uspoređujete -
Usporedi