Natrag na Audio - video

Audio

Naši audio-sustavi unose zvuk bez premca u vaš dom, uvlačeći vas u vaš omiljeni film ili pjesmu kao nikada prije. Brinemo o dizajnu svakog proizvoda, tako da se savršeno uklapaju u svako kućanstvo i vas čine ponosnim vlasnikom. Sencor nudi praktične bežične zvučnike, mikro sustave, slušalice, radio satove i gramofone. Svi naši proizvodi osmišljeni su za vrhunsku funkcionalnost i dizajn te kvalitetan zvuk.
Prikaži rezultate

TEHNOLOGIJA

Bluetooth
Bluetooth
Bluetooth tehnologija omogućuje bežično reproduciranje omiljene glazbe s telefona, tableta ili računala. Uporaba najnovijih Bluetooth čipova jamstvo je čistog i stabilnog slušanja.
Bluetooth zvučnici

DIGITALNI PROCESOR ZVUKA
DIGITALNI PROCESOR ZVUKA
Digitalni procesor zvuka (DSP) postavlja nove standarde za čistoću, dinamiku i kvalitetu zvuka. Digitalni audio procesor obrađuje i poboljšava reprodukciju zapisa obogaćivanjem određene frekvencije i omogućuje da zvuk bude što bliži izvornom.

True Wireless Stereo
True Wireless Stereo
TWS je tehnologija koja omogućuje streaming glazbe s telefona na dva zvučnika u isto vrijeme. True Wireless Stereo razdvaja desne i lijeve kanale kako bi glazba bila življa.

DIGITALNO AUDIO EMITIRANJE
DIGITALNO AUDIO EMITIRANJE
S prijamnikom DAB + vaše će uređaj primati digitalne radio postaje koje pružaju čišći i bolji prijem s većim rasponom žanrova.
DAB+ Radio
Vodootporni zvučnici
Zvučnici sa zaštitom IPX7
<strong>Vodootporni zvučnici</strong><br>
Zvučnici sa zaštitom IPX7
Otkažite
uspoređujete -
Usporedi