Natrag na Domaćinstvo

Usisavači

Usisavače poznajemo još od 19. stoljeća i od tada su napredovali do nevjerojatnih razmjera. U Sencoru pratimo najmodernije trendove i naši usisivači spadaju među najbolje u industriji. Učinkoviti motori i funkcionalni dizajn omogućavaju usisavanje s maksimalnim učinkom, što vam pomaže uštedjeti vrijeme i održavati vaš dom čistim i ugodnim za vas i vaše posjetitelje.
Prikaži rezultate

6-GODIŠNJE JAMSTVO NA MOTOR
6-GODIŠNJE JAMSTVO 
NA MOTOR
Motori imaju visoku snagu, učinkovitost i odlične su kvalitete. U potpunosti vjerujemo našim proizvodima, zbog čega smo ponudili dodatno 6-godišnje jamstvo za kvalitetnije modele naših usisavača.

TEHNOLOGIJA

USPJEŠNOST I UČINKOVITOST
USPJEŠNOST I UČINKOVITOST
Naši uređaji su vrlo učinkoviti unatoč tome što koriste veoma malo energije. Materijali koje koristimo i kombinacije funkcionalnih značajki naših SENCOR usisavača jamče ekonomičan i  učinkovit rad bez kompromisa.

FILTRIRANJE ZRAKA
FILTRIRANJE ZRAKA
Prva funkcija filtra u jedinstvenom sustavu čistog zraka osigurava se višeslojnim vrećicama o mikrovlakana s antibakterijskim svojstvima. Odlična filtracija učinkovito je upotpunjena pomoću HEPA filtera koji sakuplja i najmanje čestice. SENCOR usisivač će osigurati zdravo i sigurno kućanstvo za vas i vašu djecu.

TIHI RAD
TIHI RAD
Bit ćete sigurno oduševljeni mogućnošću da očistite svoj dom bilo kada bez straha da ćete probuditi djecu ili uznemiriti druge članove kućanstva. To će vam omogućiti naši najtiši modeli.
4AAAA ECO POWER
za izvrsne rezultate čišćenja na bilo kojoj podlozi
Upoznajte me
<strong>4AAAA ECO POWER </strong><br>
za izvrsne rezultate čišćenja na bilo kojoj podlozi
Otkažite
uspoređujete -
Usporedi