Natrag na Kuhanje & pečenje

Električna kuhala & kuhala za rižu

Višenamjenske pećnice, kotlovi i kuhala za rižu. Sencor nudi sve ove proizvode kako biste mogli uživati u kuhanju. Svi su lijepo dizajnirani i savršeno će se uklopiti u vašu kuhinju, razveseljavajući vaša čula okusa i omogućavajući vam da ostvarite vašu viziju. 

Električni lonci

Odaberite filter
Sortiraj prema
Zadano

FILTERI

Material
Interior surface
Diameter
Max. cooking volumeAbsolute volume
Lid

Prikaži rezultate
SPR 7200SS
Sporo kuhalo
Jednostavan mjerač vremena omogućuje maksimalnu praktičnost kuhanja podešavanjem temperature i vremena kuhanja. Digitalna LCD upravljačka ploča nudi najudobniji doživljaj kuhanja i omogućuje upravljanje čak i s mokrim rukama.
SPR 6100BK
Višenamjensko sporo kuhalo
Elegantan dizajn prikladan za svaku kuhinju. Odlično za kuhanje juha, gulaša, pekmeza, janjetine, govedine, povrća, jaja, itd. Digitalna LED upravljačka ploča za najudobnije kuhanje.
SPR 5508BK
Sporo kuhalo
Potpuno automatski rad, poklopac od kaljenog stakla s dvostrukim zatvaranjem za maksimalnu sigurnost i udobnost, zdjela za kuhanje od 6 L omogućuje posluživanje cijele obitelji
SPR 5500SS
Sporo kuhalo
Od 6 L omogućuje posluživanje cijele obitelji, elegantan dizajn od nehrđajućeg čelika uklapa se u svaku kuhinju. 5 programiranih postavki pečenja za zadržavanje okusa i karameliziranje sastojaka.
SPR 4000BK
Električni ekspres lonac
Kuhanje pod visokim tlakom skraćuje vrijeme kuhanja za više od pola, omogućuje kuhanje leguma (graha, graška, itd.) bez prethodnog namakanja, omogućuje kuhanje ukusnih jela od žilavih komada mesa. 15 podesivih programa.
SPR 3900SS
Električni ekspres lonac
Kuhanje pod visokim tlakom skraćuje vrijeme kuhanja za više od pola, omogućuje kuhanje leguma (graha, graška, itd.) bez prethodnog namakanja. 7 razina tlaka za svaki ukus i željenu konzistenciju.
SPR 3600WH
Električni ekspres lonac
Kuhanje pod visokim tlakom, 14 zadanih programa, Tri razine tlaka, lagani / srednji / visoki za bilo koji okus i željenu teksturu.
SPP 3200SS
Digitalno kuhalo za prezerviranje
Volumen 27 l, Ulazna snaga 1 800 W, Kapacitet za do 14 komada staklenki. Prikladno za tople napitke, juhe i gulaš.
SPP 2200SS
Automatsko kuhalo za prezerviranje
Volumen 27 l, Ulazna snaga 1 800 W, Prezerviranje i sterilizacija voća i povrća.
SPP 2100WH
Kuhalo za prezerviranje
Prezerviranje i sterilizacija voća i povrća, volumen 27 l, ulazna snaga 1 800 W.
12  
Otkažite
uspoređujete -
Usporedi