Televizori

Unaprijedite vaše filmsko i TV iskustvo pomoću televizije visoke kvalitete. Oduševit će vas žive boje te razne rezolucije Ultra HD, Full HD i HD. Nikada neće poželjeti napustiti vaš udobni naslonjač. Sencor nudi širok spektar televizora, pogodnih za profinjene filmske fanove kao i za obične gledatelje, koji jednostavno uživaju u omiljenim sportskim utakmicama i vijestima. Sencorove televizije savršeno se uklapaju u vaše interijere. A kada ih uključite, pred vama će se usred vašeg dnevno boravka odigravati krasni koncerti, sportske utakmice ili pomorske bitke u najvišoj rezoluciji.

SPREMNI ZA DVB-T2
SPREMNI ZA DVB-T2
Svi SENCOR televizori i prijemnici su spremni za buduće DVB-T2 emitiranje s H. 265/HEVC codec. Glavna prednost novog DVB-T2 standarda emitiranje je više prostora za TV postaje i bolja kvaliteta emitiranja.

SMART
SMART
Pametno sučelje će vas razveseliti i privući svojim intuitivnim svojstvima i brzim radom. Možete jednostavno pregledavati web-stranice, reproducirati YouTube™ videozapise, slušati glazbu ili preuzimati i koristiti omiljene aplikacije.

POVEZIVANJE
POVEZIVANJE
Naravno, SENCOROVI PAMETNI televizori mogu se spojiti na kućnu mrežu putem kabela ili preko ugrađenog bežičnog WiFi modula, tako da možete biti "online" doslovno za par minuta. Možete jednostavno dijeliti svoje filmove ili glazbu pomoću DLNA ili se odlučite za reprodukciju s vašeg pametnog telefona ili tableta pomoću Miracast-a.
Otkažite
uspoređujete -
Usporedi