SSV 230WH Električni spiralni rezač

  • 2 vrste oštrica od nehrđajućeg čelika
  • Ekstra široka cijev za umetanje radi lakšeg rada
  • Protuklizne nožice za maksimalnu sigurnost
Arhivirani proizvod
nije raspoloživo
Špageti: pripremite špagete od povrća ili voćne rezance, kojima možete ukrasiti jela i poslužiti kao zdravu alternativu tjestenini.
Dajte salati izgled vrhunskog kulinarstva pomoću krastavaca narezanih na spirale umjesto na kriške, ili upotrijebite oštricu za pripremu čipsa od tikvica u pećnici.
Dobivate i veliku posudu za sakupljanje rezanaca radi lakšeg dodavanja spirala drugim sastojcima. Gurač i cijev za umetanje služe za dovođenje povrća do oštrice, gdje se postiže savršen rezultat.
Izbacite dosadu iz kuhinje i stvarajte originalne i zdrave recepte pomoću električnog spiralnog rezača SENCOR SSV 230WH.

Je li vam teško nagovoriti djecu da jedu dovoljno voća i povrća? Pokušajte im pripremiti špagete od mrkve ili voćne rezance i vidjet ćete kako brzo će se zaljubiti u njih. Jamčimo vam da će ovo pomagalo postati omiljeno ne samo među poklonicima zdravog života i vegetarijancima, nego i među onima koji još nisu otkrili put do povrća.
Učinit će pripremu povrća lakšom i bržom. Upotreba ovog električnog spiralnog rezača pretvara minute u sekunde. To vas može navesti da koristite više povrća u svojim jelima.

Spiralni rezač SENCOR SSV 230WH je odličan način da povećate udio povrća u svojoj prehrani i pokazat će vam put ka zdravoj alternativi klasičnim špagetima. U usporedbi s klasičnim špagetima bolognese, ova povrtna verzija ima oko jednu desetinu ugljikohidrata, a da ne spominjemo visok udio vitamina, hranjivih tvari, antioksidansa i vlakana. Daljnja prednost je što potpuno uklanja sve tragove žitarica, što ju čini idealnom za čitav niz alergičara.
Ovo je jednostavan kuhinjski uređaj koji se sastoji od samo nekoliko dijelova. Lako ga je postaviti ili pospremiti za samo minutu. Stoga ne mora skupljati prašinu na kuhinjskom pultu dok ga ne koristite. Nadalje, zahvaljujući odvojivim oštricama, čišćenje je vrlo lako i obavlja se za nekoliko trenutaka.

2 vrste oštrica od nehrđajućeg čelika
  • Spiralna oštrica
  • Oštrica za špagete

Ekstra široka cijev za umetanje radi lakšeg rada - 74 mm
Ulazna snaga: 90 W
Protuklizne nožice za maksimalnu sigurnost
Dužina kabela napajanja: 1,2 m
220–240 V, 50/60 Hz
Sjeckalice hrane i ribeži

Tehnički opis

Power input (W) 90 W
Speeds (degrees) 1
Colour White/Green

Preuzimanja

Images
Manual /EN/
Manual /HR/
Učitaj više
Otkažite
uspoređujete -
Usporedi