Audio-video

Sencor nudi razne uređaje vrhunske audio i video tehnologije. Sviđa li vam se kvalitetan zvuk zvučnika i zvuka u slušalicama? Da li volite snimati uspomene na odmoru ili tijekom sportskih događaja? Ili ste ljubitelji mobilnih telefona, tableta i drugih tehnoloških naprava? Imamo nešto za sve vas - nudimo čitav niz proizvoda koje vrijedi imati kod kuće, u džepu ili u automobilu.
Prikaži rezultate

TEHNOLOGIJA

Bluetooth
Bluetooth
Bluetooth tehnologija omogućuje bežično reproduciranje omiljene glazbe s telefona, tableta ili računala. Uporaba najnovijih Bluetooth čipova jamstvo je čistog i stabilnog slušanja.
Bluetooth zvučnici

DIGITALNI PROCESOR ZVUKA
DIGITALNI PROCESOR ZVUKA
Digitalni procesor zvuka (DSP) postavlja nove standarde za čistoću, dinamiku i kvalitetu zvuka. Digitalni audio procesor obrađuje i poboljšava reprodukciju zapisa obogaćivanjem određene frekvencije i omogućuje da zvuk bude što bliži izvornom.

True Wireless Stereo
True Wireless Stereo
TWS je tehnologija koja omogućuje streaming glazbe s telefona na dva zvučnika u isto vrijeme. True Wireless Stereo razdvaja desne i lijeve kanale kako bi glazba bila življa.

DIGITALNO AUDIO EMITIRANJE
DIGITALNO AUDIO EMITIRANJE
S prijamnikom DAB + vaše će uređaj primati digitalne radio postaje koje pružaju čišći i bolji prijem s većim rasponom žanrova.
DAB+ Radio
Waterproof Bluetooth Speaker SIRIUS
Waterproof Bluetooth Speaker SIRIUS
Otkažite
uspoređujete -
Usporedi